Основи кулінарії для юних кухарів
Цільова аудиторія: підлітки віком від 10 до 17 років, які цікавляться кулінарією та бажають освоїти базові навички приготування їжі.
Ціль курсу:
- Формування у підлітків початкових кулінарних навичок.
- Розвиток інтересу до здорового харчування та приготування їжі самостійно.
- Ознайомлення з різноманітністю продуктів, їх властивостями.
- Навчання безпечної роботи на кухні та використання кухонного інвентарю.
- Розвиток творчих здібностей та самостійності.
На курсі:
- Приготування нескладних страв сніданки/обіди
- Приготування холодних закусок та салатів
- Приготування нескладних десертів
- Робота з тістом
До кулінарного курсу входить:
- Продукти та інвентар
- Зал обладнано потрібною побутовою технікою, а перед початком навчального дня на столах вже знаходяться потрібні продукти для приготування.
Все для навчання:
- Для навчання із собою не потрібно мати нічого.
- Ми видаємо фартух, друковані матеріали, блокноти та сумку для приготовлених страв. Так само у школі у процесі навчання можна випити смачний чай та каву.
Формат навчання:
- демонстрація та практика
- курс вихідного дня — по сб. з 15:00 до 18:00
Навчання проходить у СЕРПНІ:
- 10.08
- 17.08
- 24.08
- 31.08
Де: вул. Волгоградська, 26А.
Телефон: +380 (67) 187 51 68
Вік
12+
Телефон
+380 (67) 187 51 68
Посилання
Адреса
Запоріжжявул. Волгоградська, 26А