Жіноча нижня білизна: які трусики повинні бути в гардеробі на всі випадки життя


Опубліковано 12 Липень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Лайфхаки для батьків >  Жіноча нижня білизна: які трусики повинні бути в гардеробі на всі випадки життя


Жіноча нижня білизна: які трусики повинні бути в гардеробі на всі випадки життя

Photo: ellengroup.com.ua


Питання про жіночу нижню білизну завжди актуальні. Корисна інформація необхідна для створення комфорту та піклування про здоров'я. На ринку з'являються нові моделі, пошиті із сучасних матеріалів, що ускладнює завдання вибору предметів інтимного гардеробу, які б відповідали всім параметрам.


В магазині одягу ELLEN у каталозі надана спідня білизна українського бренду. Дбаючи про якість, виробники продумують все до дрібниць, щоб дарувати жінкам впевненість та комфорт щодня, починаючи з розробки моделей та закінчуючи випуском готових виробів.


Сучасне обладнання дозволяє впроваджувати технології виробництва конкурентоспроможної продукції, що користується величезним попитом.


Фасони жіночих трусиків


Про що може розповісти назва моделі? З нього можна почерпнути інформацію про спосіб крою та посадку на фігурі:

 

  • бікіні - класичні трусики, зшиті з бавовни, лінія талії у них занижена, а в області стегон виконаний глибокий виріз. Вони зручні в носінні для жінок зі стандартною фігурою;
  • сліпи - модель з високою посадкою, яка більшою мірою відкриває сідниці, проте це не впливає на хорошу фіксацію на фігурі. Такі вироби вважаються найзручнішими для повсякденного носіння та занять спортом;
  • танга - непомітні під одягом, оскільки скроєні таким чином, щоб створити максимальний комфорт у носінні. Конструкція дозволяє дизайнерам декорувати моделі мереживом, роблячи їх сексуальнішими;
  • Бразиліана - трусики із заниженою талією, які підкреслюють округлість стегон. Вони елегантні та комфортні за умови правильно підібраного розміру.

 

Найкраща рекомендація для жінок і дівчат — вибирати білизну, враховуючи цілі та переваги. Правильно виконані виміри обхвату талії та стегон допоможуть безпомилково підібрати відповідні вироби.


Посадка на фігурі: чому це важливий критерій


Цей фактор впливає на комфорт та підтримку, яку забезпечують трусики жіночі. При посадці Low-rice гумка перебуватиме нижче лінії талії. Це характерно для моделей бікіні та танга. Їх варто одягати під вузькі джинси чи штани.

 

Mid-rise сидять на рівні пупка (бразиліана та сліпи). Вони практичні та універсальні, оскільки непомітні під будь-яким одягом, мають великий споживчий попит через те, що покривають повсякденні потреби представниць прекрасної статі.


Photo: ellengroup.com.ua

 

High-rice з посадкою по талії або трохи вище за неї створюють ефект утяжки. Забезпечують комфорт для жінок із фігурами розмірів Plus size. Непомітні під одягом з допомогою згладжування контуру. Правильна конструкція пояса виключає його зміщення та зумовлює хорошу фіксацію.


Дуже важливо підібрати трусики підходящої посадки. При цьому виріб не повинен сидіти надто щільно, залишати сліди на шкірі. При ідеально розробленій формі ластовиця матиме необхідну ширину, а еластична стрічка - забезпечуватиме хорошу фіксацію, надійну підтримку і комфорт.


Турбота про здоров'я інтимної зони


Нижня білизна, пошита з бавовняної тканини, - ідеальний варіант на будь-який сезон. Натуральний матеріал має властивості, які необхідні для повного комфорту в будь-який день. Він дарує приємні тактильні відчуття, виключає перегрів, забезпечує повітропровідність та гігроскопічність. Гінекологи рекомендують носити бавовняні трусики для того, щоб уникнути інфекцій та алергічних реакцій.


Правильний догляд та дотримання рекомендованого виробником режиму прання нижньої білизни також сприятимуть збереженню здоров'я, виключаючи негативні фактори та продовжуючи термін експлуатації виробів. Для підтримки гігієни трусики потрібно міняти так часто, наскільки це необхідно, особливо під час «критичних днів». Тому жіночий гардероб має бути укомплектований достатньою кількістю інтимного текстилю різних моделей та кольорів.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук