Дизайн однокімнатної квартири від NsdGroup – комфорт та унікальність


Опубліковано 15 Червень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Оглядові статті >  Дизайн однокімнатної квартири від NsdGroup – комфорт та унікальність


Дизайн однокімнатної квартири від NsdGroup – комфорт та унікальність

Photo: NsdGroup


Однокімнатна квартира може стати затишною і високофункціональною оселею, якщо з творчістю та досвідом підійти до її планування та проектування. Багато молодих сімей, які купують свою першу квартиру, стикаються з викликами, пов'язаними з організацією простору в цьому невеличкому помешканні.

Втім, вихід є! І він доволі простий. Це делегування організації та дизайну простору професіоналам. NsdGroup – одна з компаній, яка вже не перший рік займається дизайном та проектуванням квартир, перетворюючи їх на унікальний, стильний та зручний простір. Вони виконують будь-які запити та роблять своїх клієнтів щасливими володарями сучасних дизайнерських квартир.


Як це працює?


Насправді, багато хто і не знає, що можна не заморочуватися і не ламати голову над тим, як облаштувати все у квартирі. Не треба вимірювати і продумувати все до дрібниць та створювати проект для тих, хто виконуватиме ремонтні роботи.

Все це можуть зробити в NsdGroup! Вони створять для вас неймовірний дизайн однокімнатної квартири, який буде максимально підлаштований під темп та стиль вашого життя.

Більшість квартир доволі однотипні. Ще більше квартир доволі незручні. Тому чарівники з NsdGroup чаклують над тим, щоб вмістити все у квартирі з невеликою квадратурою і при цьому – зробити це зі смаком і стилем.


На що звертають увагу:

  • зонування простору,
  • використання меблів-трансформерів,
  • оптимізація зберігання,
  • вибір кольорів та освітлення,
  • декор,
  • комфорт.

Варто зазначити, що NsdGroup працюють не лише з маленькими помешканнями, а також проектують будинки та квартири будь-якого розміру.


Легко та просто



Photo: NsdGroup


На сайті https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-odnokomnatnoj-kvartiry/ ви можете подивитися приклади їх робіт, які захоплюють своєю красою. Одразу згадуються квартири зі сторінок журналів, у яких завжди хотілося жити. З NsdGroup це можливо, адже ваша квартира може перетворитися на таке помешкання зі сторінок глянцю.


Перевага роботи з компанією ще й в тому, що вони надають повну проектну документацію, що допоможе вам закрити багато питань. Враховуйте, що в послугу створення дизайну для вашої квартири входить зняття замірів, фото- та відео фіксація приміщення, 3D-візуалізація проекту, складання технічного проекту авторський і технічний нагляд.

Крім того, вам обов’язково допоможуть підібрати декор, який пасуватиме до вашої оселі та нового дизайну. Це допоможе додати завершеності вашому новому простору.


Облаштування однокімнатної квартири може бути справжнім викликом та головним болем, але, звернувшись до професіоналів, ви зможете створити затишне та функціональне житло для всієї сім'ї.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук