Безпека дитячих шампунів HiPP для чутливої шкіри голови


Опубліковано 10 Травень 2024 о 18:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Лайфхаки для батьків >  Безпека дитячих шампунів HiPP для чутливої шкіри голови


Безпека дитячих шампунів HiPP для чутливої шкіри голови

Photo: www.hipp.ua


Догляд за волоссям та шкірою дитини — завдання, яке потребує особливої уваги та обережності. У малюків шкіра відрізняється чутливістю, а волосся — м’якістю. Вибір шампуню для такої чутливої шкіри голови надзвичайно важливий для забезпечення безпечного та ефективного догляду за малюком.


Для комфортного купання дитини краще вибрати спеціальний дитячий шампунь, адже його м’яка формула забезпечить лагідну дію.


Першочерговою метою при виборі дитячого шампуню є забезпечення безпеки для дитини. Чутлива шкіра голови у маляток та дітей раннього віку вимагає особливого підходу, оскільки вибір занадто агресивної формули може викликати подразнення. Підвищена чутливість є однією з особливих рис шкіри дитини, і шкіра голови не є винятком.


Потреби чутливої шкіри малюка


Новонароджені мають дуже тонку та чутливу шкіру, яка швидко поглинає вологу, проте погано її утримує всередні. Саме тому необхідно вибрати дитячий шампунь, який не містить агресивних компонентів. Для цього розроблені спеціальні гіпоалергенні формули для використання на чутливій шкірі немовля. Шампунь у першу чергу очищає шкіру голови.

Перше волосся дитини також є чутливим — воно м’яке та дуже тендітне, схильне до ламкості та сплутування. З огляду на це, дитячий шампунь має також забезпечувати легке розчісування. У немовлят виробляється мало меланіну — саме це головна причина ламкості волосся та можливих змін у його кольорі.

На другому році життя волосся та шкіра голови стають міцнішими, але все ще потребують лагідного догляду. Погодні умови, мікроклімат у кімнаті та взаємодія з різними речами або тканинами можуть впливати на стан шкіри голови дитини. При виборі дитячого шампуню важливо враховувати ці фактори та вибирати продукт, який забезпечить не лише очищення волосся, але й захист від зовнішніх подразників. Це має бути саме спеціальний дитячий шампунь без алергенів, адже він подбає про м’яке очищення без негативних реакцій на інгредієнти.


Шампуні для чутливої шкіри голови немовля


Безпечні шампуні HiPP відповідають всім вимогам для безпечного та лагідного догляду за волоссям малюка:

  • містять органічний екстракт мигдалю;
  • мають подвійну дію шампунь + кондиціонер для легкого розчісування;
  • не містять мікропластику, ефірних олій, парабенів, парафінів;
  • мають нейтральний для шкіри малюка кислотний баланс.

Завдяки м’якій та безпечній дії шампунь HiPP підходить навіть для щоденного використання, не тільки ефективно очищаючи волосся, але і забезпечуючи лагідний догляд за шкірою голови вашого малюка. Така формула захищає від подразнень шкіри та ламкості м’якого дитячого волосся. 

Важливо пам'ятати, що шампуні HiPP не є ліками. Якщо у вашої дитини є проблеми зі шкірою голови, перед використанням шампунів HiPP рекомендується проконсультуватися з лікарем.


Photo: www.hipp.ua


Як використовувати дитячий шампунь для чутливої шкіри голови?


Оптимальне використання дитячих шампунів HiPP включає в себе кілька порад, які забезпечують максимальну ефективність та безпеку використання:

  • використовуйте невелику кількість засобу;
  • розподіляйте рівномірно по всій площині шкіри голови;
  • використовуйте легкі масажні рухи для розподілення засобу до моменту утворення піни;
  • ретельно змивайте теплою водою.

Безпечний шампунь для дітей від HiPP не подразнює очі та забезпечує вашому малюку комфортний досвід купання. Це зробить догляд за малюком легким, а волосся — міцним. Легке розчісування, лагідна дія та відсутність подразнюючих речовин для шкіри та очей роблять дитячі шампуні HiPP кращим вибором для регулярного та якісного догляду за дитиною.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук