ТОП-5 налаштувань, які потрібно встановити на iPhone насамперед


Опубліковано 27 Березень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Лайфхаки для батьків >  ТОП-5 налаштувань, які потрібно встановити на iPhone насамперед


ТОП-5 налаштувань, які потрібно встановити на iPhone насамперед

Photo: allo.ua


iPhone 15 - бажаний багатьма пристрій, що має просунуту камеру і видатну продуктивність. І ось ви отримали довгоочікуваний смартфон – що робити далі? Розповідаємо про ключові параметри, які потрібно оптимізувати одразу після покупки. Приділіть цьому трохи часу - і ваш гаджет стане ще зручнішим і надійнішим.


Налаштування екрана блокування та домашнього екрану


Коли смартфон виглядає унікально та відображає стиль, це завжди приємно. Тому щойно ви отримали свій iPhone в Запоріжжі, варто зайнятися його персоналізацією:

  1. Підберіть красиві шпалери, які будуть радувати око щоразу, коли ви берете iPhone у руки. Це можуть бути ваші улюблені фотографії, абстрактні візерунки або анімовані заставки.
  2. Додайте на домашній екран зручні інтерактивні віджети. З ними ви зможете швидко переглядати потрібну інформацію, не відкриваючи програми.
  3. На екрані блокування також є місце для віджетів. Розмістіть там найважливіші дані та налаштуйте зовнішній вигляд годинника.

Для фото на екрані блокування можна застосувати ефектні анімації розмиття та паралаксу, щоб ваш iPhone виглядав ще цікавіше.


Налаштування акумулятора


Тепер подбаємо про ключовий компонент смартфона. Правильні налаштування допоможуть продовжити його термін служби:

  1. Активуйте оптимізовану зарядку в налаштуваннях батареї. Смартфон буде аналізувати ваш порядок дня і не буде тримати акумулятор на 100% зарядки довше необхідного.
  2. На iPhone 15 з'явилася нова корисна опція обмеження зарядки до 80%. Вона додатково зменшить знос батареї.

Функція чистої зарядки (Clean Energy Charging) стимулює заряджати iPhone від екологічних джерел енергії. Але якщо це налаштування вам заважає, його можна вимкнути.


Налаштування екрана


Якісний дисплей – одна з головних особливостей iPhone. Давайте налаштуємо його так, щоб очі не втомлювалися, а заряд батареї витрачався раціонально:

  1. У параметрах автоблокування збільште час з 30 секунд принаймні до 2–5 хвилин. Інакше екран буде часто гаснути під час використання, що може дратувати.
  2. Вимкніть функцію Raise to Wake. Вона автоматично вмикає дисплей, коли ви берете iPhone в руки. Якщо носите смартфон у кишені, він може випадково активуватись від рухів та витрачати заряд.
  3. Увімкніть True Tone. Ця розумна система автоматично підлаштує кольори та яскравість екрана під зовнішнє освітлення, щоб зображення не напружувало зір.

iPhone 15 має неймовірно яскравий екран. Це підтверджують характеристики смартфона, що описані на сайті АЛЛО. Але іноді рівень підсвічування може зашкалювати, тож краще вибрати комфортний рівень вручну. Ось ми і розібралися з найважливішими налаштуваннями iPhone 15. Звичайно, це лише базові рекомендації, тому не бійтеся експериментувати та вивчати можливості нової операційної системи.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук