Додатки для турботи про психічне здоров’я


Опубліковано 18 Березень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Додатки для турботи про психічне здоров’я


Додатки для турботи про психічне здоров’я

Photo: Freepik


Знання про психічне здоров’я вкрай важливі сьогодні, адже кожен українець майже щодня стикається зі стресом, страхами, зневірою, розпачем та іншими важкими та негативними переживаннями. Звичайно, психіка більшості вже адаптувалася до війни, але це не значить, що не треба підтримувати себе та турбуватися про свій психологічний стан.

«Діти в місті» підготували для вас добірку застосунків, які можуть стати для вас гарною підтримкою в цей нелегкий час.


Застосунки для сну та медитації


Проблеми зі сном дуже поширені серед українців. А сон, як ми знаємо, це основа здоров’я, тому треба прикладати максимум зусиль для того, аби нормалізувати цей процес. На допомогу можуть прийти додатки, які допомагають заснути або розслабитися перед сном.


Svitlo

Цей додаток створений для того, щоб поширити та популяризувати медитацію в Україні. Тут ви знайдете керовані медитації українською мовою.


Headspace

Цей додаток допомагає тренувати усвідомленість, а також медитувати, щоб навчитися розслаблятися та керувати стресом. Застосунок може стати справжнім вчителем, який допоможе знайти баланс між роботою та відпочинком.


Calm

Додаток Calm працює комплексно – допомагає покращити сон, знизити рівень стресу, покращити концентрацію уваги.



Photo: Freepik


Unplug

Хочете зануритися в медитацію і нарешті навчитися відпускати зайві думки, по-справжньому розслаблятися та віднаходити спокій? Тоді обов’язково спробуйте цей додаток. Він стане вашим провідником: навчить дбати про себе та правильно підтримувати оточуючих.


Читайте також: Топ книг для матусь, щоб знайти рівновагу у житті


Додатки для відпочинку


Відпочинок, час для себе вкрай необхідний кожній людині. Звичайно, люди можуть працювати нон-стоп, довгий час зберігаючи концентрацію та витривалість. Але рано чи пізно це закінчиться вигоранням та хронічною втомою. Обов’язково виділяйте час для приємних справ та захоплень. Або просто байдикуйте, щоб відновити свій ресурс.


Librarius

Тут ви знайдете тисячі книжок, які можна читати перед сном, під час перерви на роботі або в дорозі. Додаток представляє широкий вибір літератури: художня, науково-популярна, книги про саморозвиток тощо.



Photo: Freepik


Sanvello

Це трекер, який дозволить вам відслідковувати свій прогрес в різних сферах та допоможе більше піклуватися про себе. Формуйте корисні звички та слідкуйте за їх виконанням, відслідковуйте свій настрій та намагайтеся стати більш усвідомленими у повсякденному житті.


Playseek

За допомогою цього додатку можна швидко знайти собі компанію. Наприклад, команду для гри у футбол або спаринг-партнера для гри в теніс.


VOS: Well-being Plan & Journal

Платформа, на якій зібрані різноманітні вправи та завдання, покликані покращити самопочуття та психічне здоров’я.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Табір для дорослих: незвичайні можливості для відпочинку






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук