Сучасні рішення: 4 ідеї подарунка для підлітка


Опубліковано 22 Січень 2024 о 15:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Свято >  Сучасні рішення: 4 ідеї подарунка для підлітка


Сучасні рішення: 4 ідеї подарунка для підлітка

Photo: Yabloki.ua


Сучасні проблеми потребують сучасних рішень. І коли заходить тема, що можна подарувати підлітку – варто розглянути новітні гаджети. І тут мова йде не тільки про смартфони, планшети чи лептопи. Існують безліч сучасних девайсів, яким діти будуть шалено раді. Розглянемо 4 варіанти подарунка для тінейджера, які ви можете придбати в інтернет-магазині Yabloki.ua


Apple Homepod


Apple homepod стане просто відмінним подарунком для підлітка. Це не просто колонка, а справжній розумний помічник.


Завдяки вбудованому помічнику Siri підліток може керувати відтворенням музики, ставити нагадування або навіть управляти іншими розумними пристроями вдома просто голосом. Якість звуку у HomePod на високому рівні – чистий та багатий звук, який точно сподобається молоді. 


Переваги Homepod: 

  • Якісний звук: HomePod відомий своїм чистим і потужним звучанням.
  • Голосовий помічник Siri: дозволяє керувати музикою, ставити нагадування та виконувати інші команди голосом.
  • Сумісність з Apple Music: забезпечує легкий доступ до великого каталогу пісень.
  • Розумний дім: можливість інтеграції з іншими розумними пристроями вдома для керування освітленням, термостатами та іншим.
  • Стильний дизайн: сучасний і привабливий вигляд, що сподобається будь-якому підлітку.


Колонки Marshall


Колонки Marshall – це прекрасне рішення, особливо якщо дитина захоплюється музикою. Ці колонки відомі своєю якістю звуку та стильним дизайном, що точно сподобається молодим людям. Вони забезпечують чисте та потужне звучання, що робить їх ідеальними для прослуховування улюблених треків. Їх легко брати з собою на зустрічі з друзями або в подорожі. Їхня відмінна якість збірки і трендовий вигляд зроблять цей подарунок особливо цінним та бажаним для підлітка.


Якщо ви вже вирішили, що ідеальний подарунок – це колонка marshall, переходьте за цим посиланням https://yabloki.ua/rus/audio/marshall-speakers/


Apple Watch 


Apple Watch особливо потішить дитину, якщо вона цікавиться технологіями та спортом. Ці розумні годинники мають безліч функцій, які можуть припасти до душі молодим людям. Вони відстежують активність та здоров'я, мають фітнес-трекер і моніторять серцевий ритм. Також з ними можна слухати музику, отримувати сповіщення зі смартфона і навіть виконувати дзвінки. Додатковий бонус – стильний дизайн і можливість персоналізації завдяки різним ремінцям та циферблатам. До того ж такий годинник здатен повідомляти про погіршення стану свого власника і надсилати повідомлення у службу порятунку в разі виникнення проблем. Apple Watch допоможе підлітку бути на зв'язку, активним та стежити за своїм здоров'ям, а ще це просто круто мати такий гаджет. 


Бездротові навушники 


Такі навушники зацінять справжні меломани і не тільки. Це не просто аксесуар, це можливість зануритися у світ улюбленої музики, подкастів або аудіокниг. Більшість сучасних навушників мають високу якість звуку, шумоізоляцію, що забезпечує комфорт та свободу рухів. Існують різні стилі – від класичних до стильних і спортивних, тому можна вибрати той, який найбільше підійде саме вашій дитині. Для підлітка, який цінує музику і стиль, це буде відмінний та корисний подарунок.


Це далеко не весь перелік можливих сучасних подарунків. Сподіваємося, в цій статті ви знайдете натхнення для того, щоб потішити своє чадо у його День народження чи на інше свято. 






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук