Час разом: добірка серіалів для дітей та підлітків


Опубліковано 04 Жовтень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Час разом: добірка серіалів для дітей та підлітків


Час разом: добірка серіалів для дітей та підлітків

Photo: Freepik


Батьки можуть турбуватися про надмірний час, який дитина проводить перед екраном. Проте є способи зробити цей час веселим і корисним. Один із фантастичних варіантів — разом дивитися серіали, які не тільки розважають, але й дають цінні життєві уроки.

«Діти в місті» склали список класних серіалів для дітей і підлітків, від класики до новинок. Щось цікаво буде подивитись вперше, а щось – вдесяте прожити наново.


Венздей


Якщо вам і дитині-підлітку подобаються похмурі теми і сімейка Аддамсів, Венздей є обов’язковим серіалом до перегляду. Він розповідає, як дивна дівчинка-підліток Венздей Аддамс намагається опанувати свої психічні здібності під час відвідування Академії Невермор.



Video: Filmova


Альф


Цей класичний ситком, який розповідає про Альфа, інопланетянина, який впав у гараж родини Таннер. Серіал сповнений гумору та душевності. Це чудовий вибір для перегляду разом, він точно стане причиною сімейного сміху та надасть кілька життєвих уроків про прийняття і дружбу.



Video: Альф українською


Енн із Зелених Дахів


Заснований на серії улюблених книг «Енн із Зелених Дахів», цей серіал знайомить глядачів з Енн Ширлі-Катберт, енергійною сиротою з творчою уявою. Це прекрасна історія про стійкість, дружбу та пошук свого місця у світі.



Video: Netflix


Аватар: Останній захисник


Події цього мультсеріалу розгортаються у світі, поділеному на чотири нації, кожна зі своєю стихійною силою. Це фантастична пригода, яка досліджує теми рівноваги, дружби та наслідків війни.



Video: Azula


Читайте також: Добірка сімейних фільмів і мультфільмів на вихідні


Дивні дива


Хоча цей серіал відомий своїми монстрами, надприродними таємницями та жахастиками, воно також зображує важливість дружби, вірності та боротьби зі страхами. Це чудовий вибір для підлітків, які шукають щось захопливе.



Video: strugachka Т. С. Струґачка


Гравіті Фолз


Близнюки Діппер і Мейбл Пайнс проводять літо зі своїм двоюрідним дядьком Стеном у Гравіті Фолз. Цей мультсеріал містить класний трішки абсурдний гумор, таємниці та уроки про дорослішання та сприйняття дивацтв.



Video: Disney Channel


Вулиця Сезам


Вічна класика для дітей молодшого віку. Вулиця Сезам навчає важливим життєвим навичкам, таким як емпатія, співпраця та базова освіта, у веселій та захопливій формі.



Video: Welcome Sesame


Мандалорець


Ідеальний серіал для сімей, яким подобається всесвіт Зоряних війн. Мандалорець занурить всю родину у захопливі пригоди, розкриє теми темами честі, відповідальності та створення сім’ї.



Video: strugachka Т. С. Струґачка


Чи боїшся ти темряви


Ще один серіал-жахастик для дітей та підлітків. Щовечора друзі збираються навколо багаття і розповідають страшні історії. У кожній серії ви зануритеся у нову історію, і станете свідками того, як дружба, відповідальність та розум перемагають страхи.



Video: All In Ukrainian


Кармен Сандієго


Приєднуйтесь до світових пригод Кармен Сандієго, сучасної дівчинки-Робін Гуда. Вона краде у багатої організації і роздає бідним. Цей мультсеріал поєднує уроки географії з екшеном та заплутаною інтригою.



Video: Netflix After School


Вам може сподобатися наша стаття: Топ-10 зворушливих фільмів про неймовірних татусів






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук