Що з розумного носити восени: ТОП смартгодинників кінця 2023 року


Опубліковано 25 Вересень 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Оглядові статті >  Що з розумного носити восени: ТОП смартгодинників кінця 2023 року


Що з розумного носити восени: ТОП смартгодинників кінця 2023 року

Photo: allo.ua


Хоча на ринку переносної електроніки лідирує компанія Apple, у сегменті Android є чимало конкурентів, які надають набір можливостей, що перевершує навіть просунуті Watch Ultra 2. Однак пошук відповідного смартгодинника із «зеленим роботом» — те, на що доведеться витратити час. Щоб допомогти вам вибрати ідеальний аксесуар, ми склали список найбільш функціональних моделей.


Galaxy Watch 5 — все ще хороші


Хоча Samsung випустили версію Watch 6, п'яте покоління з підтримкою LTE — раціональне вкладення. Крім елегантного зовнішнього вигляду, розумний годинник оснащений запаморочливою кількістю функцій і можливостей, які допоможуть краще планувати та організовувати спосіб життя:

  • розширений трекінг сну;
  • автоматичне відстеження тренувань;
  • аналіз складу тіла;
  • вдосконалений GPS;
  • фітнес- і велнес-трекери. 

Також годинник дає змогу здійснювати та приймати дзвінки, встановлювати таймери та розклади. Цей годинник відмінно працює як доповнення до смартфона Galaxy і вносить порядок у хаос повсякденного життя.


Garmin Fenix 7S — для любителів екстриму


Шукаєте щось більш міцне для активностей на вулиці? Годинник на сонячних батареях від Garmin створений, щоб перебувати на відкритому повітрі. Він оснащений постійно активним 1,2-дюймовим дисплеєм, що живиться, зокрема, і від сонця, отримав корпус із нержавіючої сталі, армованої волокном полімеру, що робить пристрій одночасно міцним і легким.

Крім спортивних додатків, ви знайдете розширене відстеження витривалості в реальному часі та супутні дані про стан тренувань. У годиннику можна цілодобово відстежувати стан здоров'я і самопочуття: 

  • пульс;
  • частоту серцевих скорочень;
  • рівень стресу;
  • якість сну. 

Передбачено датчики 3-осьового компаса, гіроскопа і барометричного альтиметра. Гаджет підтримує роботу з кількома супутниковими системами ГНСС, що робить його ідеальним для навігації в умовах дикої природи.

Час автономної роботи становить близько 14 днів у звичайному режимі або приблизно 38 годин з активним GPS. Це ідеальний компаньйон для любителів відпочинку на природі.


Google Pixel Watch — простий і зручний для повсякденного використання


Хоча в момент релізу годинник сприйняли скептично через невеликий час автономної роботи, це все ще винятковий пристрій, який не варто виключати з розгляду. Він має стильний вигляд і безліч функцій, що дають змогу віднести його до найкращих смартгодинників на Android:

  • відстеження активності Fitbit;
  • трекінг сну;
  • частота серцевих скорочень. 

Годинник Pixel має водонепроникність 5 АТМ, тому його можна використовувати під час плавання і прийняття душу. Оскільки це носимий пристрій від Google, ви можете користуватися всіма сервісами компанії з глибокою інтеграцією.

Google Pixel Watch — гідна альтернатива фітнес-трекерам з підтримкою застосунків і просунутою роботою машинного навчання. А якщо вас турбує час автономної роботи, то ви завжди можете відключити Google Assistant у налаштуваннях, щоб продовжити роботу годинника.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук