Найкращі сучасні моделі складених велосипедів


Опубліковано 29 Липень 2023 о 11:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Оглядові статті >  Найкращі сучасні моделі складених велосипедів


Найкращі сучасні моделі складених велосипедів

Photo: freepik.com


Велосипед складеної конструкції можна брати з собою, що зручно тим, хто любить подорожувати. Велобайк може складатися в 3-4 місцях або навпіл. Займає мінімум місця в багажнику авто, громадському транспорті, під ліжком або в шафі. Розглянемо більш докладно три сучасні моделі від популярних виробників.


DOROZHNIK ONYX 2020 ES1206


Перевага моделі — компактний розмір, завдяки чому її можна легко розмістити навіть під офісним столом. Велобайк підходить для всієї родини, оскільки його можна регулювати на зріст від 140 до 180 см. Складна рама з алюмінію легка, що дозволяє зручно перевозити велосипед у громадському транспорті або авто. Ланцюг покритий спеціальним антикорозійним шаром, що забезпечує довгий термін експлуатації транспорту та безшумну їзду.


Завдяки 20-дюймовим колесам велосипед підходить для вузьких вуличок. Такий транспортний засіб легко маневрує під час заторів на дорозі. Тому, якщо ви добираєтесь на роботу жвавою вулицею, вам необхідно купити складений велосипед, на якому можна легко та швидко дістатися до місця призначення.


Транспортний засіб випускається у двох варіантах: із трьома та сімома швидкостями. Другий тип більш потужний і дає змогу забратися на будь-яку гірку. 


Formula HUMMER AM DD ST


Грамотно продумана конструкція цієї моделі та якісний матеріал, з якого виготовлені деталі, забезпечать вам заряд позитивної енергії. Завдяки можливості складання велобайк можна зручно зберігати у квартирі. Він виконаний в універсальному дизайні, що підходить як хлопчикам, так і дівчаткам.

Велосипед розрахований на райдера від 12 років, зріст 100–170 см та навантаження до 90 кг. Підходить для їзди міськими вулицями, оснащений 21 варіантом швидкості.

Комфорт забезпечує зручне сидіння з м’яким наповнювачем. Додатково модель оснащена опорною підніжкою та пластиковими крилами, які захищають райдера від бруду. Багажне відділення до 15 кг дає змогу перевозити продукти чи інші речі.


VNC HighWay A10


Модель вирізняється алюмінієвою, міцною, захищеною від корозії рамою. Її конструкція забезпечує максимально комфортну їзду, зручну посадку та легке зістрибування з велосипеда.

Завдяки легкій амортизаційній вилці райдер не відчуває нерівностей дороги. Потужні дискові гідравлічні гальма дають змогу контролювати режими швидкості. Велосипед підходить для їзди міською дорогою. Колеса діаметром 24 дюйми дозволяють розвивати значну швидкість і легко долати складні ділянки дороги.

Модель сіро-чорного кольору виготовлена в лаконічному дизайні, отже підходить обом статям. Максимально допустиме навантаження становить 100 кг. Бренд комплектує велобайк підніжкою з пружиною, заднім алюмінієвим багажником та пластиковими крилами.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук