Три причини придбати самокат дитині


Опубліковано 24 Березень 2023 о 18:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Оглядові статті >  Три причини придбати самокат дитині


Три причини придбати самокат дитині

Photo: allo.ua


Для гармонійного розвитку дітей потрібен рух та фізична активність. Бігати, скакати, лазити — усе це природні потреби, які закладають витривалість, вправність та любов до спорту. Дітям дуже подобається кататися на різних транспортних засобах. І це також треба підтримувати, починаючи з найменшого віку. Якщо ви такої ж думки, тоді придбайте вашій малечі самокат. Пропонуємо розглянути 3 важливі причини, чому вам варто це зробити.


Активні прогулянки на свіжому повітрі


Діти не люблять одноманітності. На прогулянці вони хочуть погратися на майданчику, побігати з друзями, позмагатися наввипередки. І самокат сприяє поєднанню всіх цих подій. Є відмінність — цікаво їхати до майданчика чи йти ногами. А ще можна знаходити друзів-однодумців. Так зав’яжеться міцна дитяча дружба, адже кататись у компанії завжди весело.

Батьки оцінять цей засіб пересування, оскільки з ним можна швидше долати досить великі для дітей відстані. Якщо ви хотіли піти до далекого парку чи відвідати нове місце для прогулянок, на самокаті це буде справжня пригода для юного дослідника.


Нові знання та вміння для малечі


Дитина буде активно пізнавати нові для себе речі. Якщо ви на шляху вибору та придбання, дитячі самокати в Одесі вам сподобаються широким асортиментом моделей. І це друга причина, чому дітям варто їх мати.


Для маленького власника чи власниці важливим моментом є справність та чистота самоката. Це справжній транспортний засіб, як у батьків автомобіль. За ним треба вчитися доглядати, лагодити, слідкувати за станом коліс. Це формує в дітей відповідальність. Окрім того, серед нових знань та вмінь діти можуть здобути таке:

  • практичні вміння керування транспортним засобом;
  • розвинуті здібності до трюків;
  • покращення спритності та уваги.

Із самокатом діти стають щасливішими. Ви це відразу помітите. Вони з радістю будуть ходити на прогулянки. А це позитивно впливатиме на організм та його оздоровлення. Пам’ятайте, щодня треба проводити на свіжому повітрі мінімум 2 години. Вони швидко пролетять, якщо в дитини буде самокат.


Фізичний розвиток


Перший самокат впевнено вибирайте та купляйте вже у 2-3 роки. У вільний час ви можете подивитися в онлайн-каталозі на сайті Алло різні моделі для хлопчиків і дівчат. Фізичному розвитку треба приділяти увагу з найменшого віку. 


Діти однозначно люблять самокати. Це добре, бо в процесі катання вони укріплюють різні групи м’язів. Головне — стежити, щоб малеча періодично змінювала опорну ногу. Серед переваг варто згадати й такі:

  • тренування вестибулярного апарату;
  • забезпечення гарного настрою;
  • розвиток координації рухів.

Після самокату діти швидше опановують велосипед. Вони фізично готові до нового засобу пересування та розваг. А ще важливо, що всі ці речі дарують безліч радості та усмішок. Для батьків більшого й не треба. Головне, щоб діти були щасливі та здорові.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук