Добірка креативних та веселих ідей для затишних зимових вечорів


Опубліковано 16 Лютий 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Добірка креативних та веселих ідей для затишних зимових вечорів


Добірка креативних та веселих ідей для затишних зимових вечорів

Photo: Freepik


Зима може бути складним сезоном для багатьох людей, особливо для дітей, які люблять грати на вулиці. Холодна погода нерідко тримає їх закритими вдома, але це не значить, що вдома треба сумувати. Додавши трохи творчості та розважальних активностей, ви зможете розрадити ваших дітей.

«Діти в місті» зібрали найцікавіші та найкреативніші ідеї для спільного дозвілля.


Приготуйте домашнє какао

Гаряче какао є традиційним напоєм для зими, але вам не обов’язково купувати його в кав’ярні. Ви можете приготувати власне смачне какао вдома з кількох простих інгредієнтів. Додайте трохи зефіру та збитих вершків для особливого смаку.


Зверніть увагу на нашу добірку зігріваючих напоїв для зими


Побудуйте форт

Будівництво форту — це веселе заняття, яке сподобається дітям будь-якого віку. Ви можете використовувати подушки, ковдри та стільці, щоб створити затишний і теплий простір, де діти зможуть грати та читати.


Влаштуйте танцювальну вечірку

Танці – веселий і енергійний спосіб зігрітися взимку. Ви можете включити музику та танцювати у вітальні або разом вивчити рухи з відомих стилів танцю. Крім цього, разом з дітьми можна спробувати записати танцювальний Тік Ток.


Випікайте

Випічка – це веселий і творчий спосіб зігрітися взимку. Ви можете приготувати печиво, тістечка та інші ласощі, які зігріють кухню та забезпечать смачним частуванням всю сім’ю.


Читайте також: Рецепти печива, яке можна приготувати з дітьми


Грайте в настільні ігри

Настільні ігри – один з найцікавіших способів провести час з родиною та друзями. Ви можете грати в такі ігри, як «Монополія», «Шахи» чи «Ерудит». На вас чекають щасливі години веселощів і розваг.



Photo: Freepik


Приготуйте піцу

Розігрійте духовку, зберіть інгредієнти та дозвольте своїм дітям готувати піцу самостійно. Їм не тільки буде тепло на кухні, але й дуже цікаво.


Гадайте на книжках

Зберіть купу книг, кілька ковдр і влаштуйтеся у затишному місці. Можете приглушити світло та створити загадкову атмосферу за допомогою свічок. Після цього задавайте різноманітні питання книжкам та отримуйте відповіді на сторінках.


Влаштуйте пінну вечірку

Наповніть ванну теплою водою, додайте трохи піни та дозвольте дітям насолоджуватися розслаблюючим зануренням. Чудово, якщо у вас є різноманітні іграшки для купання.



Photo: Freepik


Зробіть зимову годівницю для птахів

Зробіть годівницю для птахів із шишок, пташиного насіння та арахісового масла. Ваші діти можуть повісити її надворі та спостерігати, як птахи прилітають поїсти.


Читайте також: Майструємо годівницю для птахів: топ ідей


Займіться рукоділлям

Рукоділля – чудове заняття для дітей, яке допомагає розвивати дрібну моторику та координацію рук і очей, вчить дотримуватися завдання та доводити його до кінця. Ви можете створювати вироби на зимову тематику, такі як сніжинки, сніговики та інші прикраси.


Грайте у відеоігри

Якщо у вас є ігрова приставка, ви можете провести турнір з відеоігр, вболіваючи один за одного та підтримуючи. Найкраще обирати ігри, в які можна грати вдвох або змінювати один одного.


З цими затишними зимовими вечірніми розвагами ваші діти будуть зігріватися, розважатися та радіти протягом холодних місяців. Тож проводжаємо зимовий сезон і розважаємося!


Читайте також: Навігатор по затишних зимових вечорах






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук