Тренди в худі: як поєднувати стиль і комфорт?


Опубліковано 14 Грудень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Статті >  Тренди в худі: як поєднувати стиль і комфорт?


Тренди в худі: як поєднувати стиль і комфорт?

Photo: intertop.ua


Жіночі худі - це вже звичний одяг для повсякденності. Вони легко поєднуються з будь-яким одягом - від звичайних джинсів до спідниці для білизни. Сьогодні купити худі необхідно всім, хто цінує власний комфорт та теплий одяг. Для холодної зими ця кофта – ідеальний варіант. А завдяки приємним м'яким тканинам кофту можна носити не лише на вихід, а й удома. Замовити потрібний варіант від популярних брендів можна на intertop.ua.


Акцент на екологічність


Важлива тенденція у світі всього одягу – підтримка екології. В основному худі, як спортивний одяг, виготовляється із поєднання синтетичних волокон та натуральних. Найбільш популярна колаборація - бавовна та поліестер.

Розумне споживання, орієнтування на переробку — це стосується тенденцій сучасного світу моди. Серед популярних брендів приділяють увагу цьому PUMA, Nike та інші. Під час виробництва використовують методи з мінімальним викидом газу, переробляють волокна і навіть сміття.


Поєднання кольорів, як основа образу


Відтінок вашого обличчя, поєднання із взуттям та верхом у вашому образі залежить від кольору кофти. Принти та відтінки зроблять ваш зовнішній вигляд унікальним та привабливим, додавши їм родзинки. При цьому носити можна і яскраві худі, і кофти у стриманих відтінках.

Поєднувати худі можна з усім:

  • джинсами всіх відтінків - від білого до чорного;
  • брюками палаццо чи кюлотами;
  • широкими трикотажними штанами чи теплими джоггерами.

Зверху накидайте пальто у клітку чи величезний пуховик. Взути до цього можна масивні утеплені кросівки або черевики. Популярними відтінками у 2023 році будуть класичні молочний, бежевий, чорний та яскраві червоний, морквяний, синій.


Стриманість у образі


Не менш популярна тенденція у стилі — стриманість. Базові відтінки, простий дизайн та неяскраві поєднання теж у моді. Якщо ви хочете зробити скромний образ із родзинкою, візьміть худі Marc O'Polo DENIM із принтом на спині або модель INTERTOP United24 із символічним написом: The power of freedom.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук