Як привітати доньку з днем народження


Опубліковано 29 Листопад 2022 о 16:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Свято >  Як привітати доньку з днем народження


Як привітати доньку з днем народження

Photo: Buketland


Вигадуючи ідею для подарунка доньці, керуйтеся негласними правилами: подарунок потрібно купувати згідно з її віком та за інтересами.


Онлайн магазин квітів «Buketland» допоможе з вибором подарунка, щоб ви зробили сюрприз і ще раз нагадали, що вона найцінніше у вашому житті. Так, ви зможете подарувати емоції, від яких очі засяють щастям.


Вітання маленької дочки


День народження улюбленої дочки віком до 3-5 років влаштуйте у родинному колі. Якщо дівчинка вже ходить до садка чи школи, крім родичів, запросіть на свято друзів. Малюкам і старшим дітям потрібно лише одне — солодкий стіл і веселощі.

Щоб день народження вдався, вам знадобляться:

  • Повітряні кульки для прикраси будинку та банкетного залу кафе, де відзначаєте свято. Десяток із них залиште для гри.
  • Торт, цукерки, шоколад та інші солодощі. Окремо замовте тістечка, щоб дочка могла віддати їх гостям на прощання, як справжня господиня свята.
  • Аніматори в костюмах персонажів улюблених мультфільмів. Вони не дадуть занудьгувати малечі, а вам дозволять насолоджуватися святом, не відволікаючись на метушню.


Якщо не можете бути особисто на святі, не забудьте замовити в інтернеті квіти як для мами, так і для донечки. Жінки отримують привітання з народженням маленької принцеси у пологовому будинку, а потім багато хто забуває привітати ту, яка подарувала життя. Букет квітів можна купити онлайн з доставкою у Запоріжжі, Дніпрі, Хмельницькому — будь-яке місто в Україні. Мамі можна подарувати її улюблені квіти, а дочці – невеликий букет, який навчить її приймати презенти та відчути себе маленькою принцесою.


День народження дівчинки-підлітка


6386021046092.jpg

Photo: Buketland


Запропонуйте дівчинці самій вигадати захід на день народження у відведений бюджет, який можете собі дозволити. Від себе не забудьте зробити підлітку сюрприз:

  • Обов'язково подаруйте букет квітів для молодої леді. Його можна замовити з доставкою по Україні з будь-якої точки світу. Вибирайте щороку нову квіткову композицію. Якщо потрібна термінова доставка квітів по Запоріжжю, звертайтеся в БукетЛенд.
  • Зробіть сюрприз, пов'язаний із інтересами. Любить робити макіяж - даруйте майстер-клас у візажиста; захоплюється активним видом спорту - квиток в аквапарк, на скеледром або в розважальний центр. І уроки, і виступи музичного гурту - підійде все, що викликає емоції.
  • Основний подарунок - те, про що давно мріяла чи натякала. Наприклад, новий телефон, брендовий світшот або комплект блогера з кільцевою лампою. Все це можна замовити в інтернеті, як свіжі квіти.


Пам'ятайте, із переходом у підлітковий вік діти більше тягнуться до однолітків, ніж до старшого покоління. Якщо у дитинстві ви вирішували, де і як провести свято, то з підлітком треба радитись.


Як привітати дорослу дочку


Дівчатам, яким вже за 18, прийнято дарувати класичні та, за можливості, величезні букети. Несподівано подарувати квіти вийде замовивши їх онлайн із кур'єром — без них не обходиться жодне свято.

Квіти можна вручити особисто або оформити замовлення онлайн зі зручною доставкою. Квітковий онлайн магазин працює у Києві та розвозить замовлення по Україні. Доставка квітів може передати букет разом із подарунком, який з роками прийнято робити як знак уваги. Підійдуть і прикраси, і солодощі, і корзини із фруктами.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук