Який обігрівач купити для будинку


Опубліковано 28 Листопад 2022 о 15:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Статті >  Який обігрівач купити для будинку


Який обігрівач купити для будинку

Photo: allo.ua


Всім хочеться тепла в холодну пору року. Взимку таку можливість дає централізоване опалення (хоча це також спірне питання, враховуючи обставини сьогодення та все більше бажання городян переходити на автономний опалювальний режим), а от восени та навесні варто скористатися обігрівачем. Як не розгубитися в різноманітті теплових приладів та вибрати найбільш правильний? Розбираємося в деталях.


Керамічна панель – інноваційний пристрій високої продуктивності


Його можна використовувати як додаткове та основне джерело тепла для невеликої квартири й приватного будинку. Основні переваги:

  • подвійний тип обігріву;
  • збереження оптимального мікроклімату в кімнаті;
  • можливість встановлювати прилад на підлогу та на стіну;
  • стильний зовнішній вигляд.
Це не всі плюси. Якщо в будинку є малі діти чи тварини, то варто купити керамічний обігрівач в Одесі. Він пожежобезпечний, тож можна не хвилюватись щодо раптових, неприємних опіків.


Інверторний кондиціонер – нагріває повітря взимку та охолоджує його влітку


Пристрій абсолютно безпечний для людини та навколишнього середовища. Підтримує створений мікроклімат без різких перепадів температурних режимів. Однією з переваг є його економічність: на 1 кВт електроенергії виділяється 3–5 кВт тепла.


То ж якщо вирішили зупинитися на цьому варіанті, на сайті Алло можна ознайомитися більш детально з моделями приладу.


Масляний радіатор – мобільний обігрівач


Однією з найголовніших переваг є зручність транспортування. Тому його найчастіше використовують в офісах чи заміських будинках, адже наявність маленьких коліс значно полегшує рух з однієї кімнати в іншу. Не сушить повітря, має таймер та терморегулятор. Але для того, щоб обігріти кімнату, потрібно немало часу та великий об’єм електроенергії.


Електричний конвектор – простота та безшумність обігріву


Прилад може замінити основне джерело тепла для невеликих приміщень. Але це в тому випадку, якщо великі затрати на електроенергію не є проблемою. Обігрівач сушить повітря. Якщо використовувати його не на постійній основі, то достатньо періодично провітрювати кімнату. Якщо ж він буде працювати безперервно, то краще додатково придбати зволожувач повітря. Легкий, має компактні розміри, наявність кронштейнів дозволяє монтувати на стіну.


UFO – кращий вибір для локального застосування


Головна мета пристрою – обігріти конкретний предмет або особу. Він не гріє повітря, його інфрачервоні хвилі націлені на певне місце, таким чином дія не розповсюджується на територію поза заданого місця. Це гарний вибір у тих випадках, коли не має потреби обігрівати велике приміщення, а достатньо зігріти невелику групу осіб на деякий час. Перевагами обігрівача є економічність та безшумність. Але залишаються питання щодо безпечності, адже зовнішня частина нагрівається до високих температур і при необережності можуть виникнути опіки.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук