Готуємося до школи: онлайн-заняття для дошкільнят


Опубліковано 21 Липень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Готуємося до школи: онлайн-заняття для дошкільнят


Готуємося до школи: онлайн-заняття для дошкільнят

Photo: Freepik


Зовсім скоро почнеться новий навчальний рік. А поки батьки збирають необхідні зошити-пенали, дітям варто повторювати те, що вони вчили в садочку, і готуватися до школи.

Аби не втрачати жодного дорогоцінного дня, «Діти в місті» підібрали для вас онлайн-платформи, де дитина зможе не тільки розвивати навички, а й весело проводити час.


Дитячий онлайн-садок НУМО від МОН України


Справжній дитячий садочок на екранах ваших пристроїв. Міністерство науки і освіти України посприяло створенню такого проєкту. Тепер батькам легше зайняти дитину пізнавальними вправами й розвивати ті навички, які знадобляться дошкільнятам у школі.

На заняттях дитина дізнається про космос, вчитиме назви місяців, виконуватиме вправи для дихання та руханки. Відео виходять на YouTube-каналі МОН, платформі MEGOGO та ЮНІСЕФ Україна.


Всі випуски можна подивитися за посиланням.


Mr. Leader


В цілому, Mr. Leader – це простір для виховання і навчання майбутніх лідерів. Зараз вони також розвивають онлайн-платформу із купою корисних завдань.

Вихователі займаються з дітьми за авторською методикою, схваленою МОН України. Головні принципи навчання були закладені й до онлайн-платформи Mr. Leader.

Ви можете зареєструватися і готуватися з дитиною до школи прямо на сайті або долучайтеся до спільноти в телеграм.


Читайте також: Не хочу до школи: що робити, якщо майбутній першокласник оголосив бойкот


Початкова школа А+


Це проєкт від «Академія сучасної освіти А+». На їхній інстаграм-сторінці ви знайдете купу корисних порад, завдань і правил, які підготують дитину до школи.

Крім того, на серпень планується інтенсив для дітей. Слідкуйте за сторіс в Інстаграм Початкової школи А+ – там найактуальніша інформація стосовно всіх відкритих уроків, інтенсивів та інших активностей.



Photo: Freepik


SMARTUM


Академія розвитку інтелекту SMARTUM проводить курси підготовки до школи для дітей 5-7 рочків. Тут навчають дітей читанню та основам математики, проводять загальнорозвивальні заняття. Можна, до речі, записатися на безкоштовне заняття, і спробувати, наскільки вашій дитині те підходить.

Окрім того, на сайті SMARTUM є онлайн-тренажер для підготовки до школи. Тренажер складається з 4 блоків і розвиває базові навички читання і лічби, а також знання про навколишній світ.


Дитячий онлайн-садок від Освітнього Хабу


Дитячий онлайн-садок від Освітнього Хабу запустився у зв’язку з пандемією COVID-19 та оголошенням карантину. Тут є і безкоштовні заняття із кваліфікованими педагогами, і відеоуроки, і корисні поради для батьків і дітей.

Усі заняття проводяться у цікавій ігровій формі, аби дитині не було сумно і нудно.


Цікава математика з matific


Matific – це австралійська математична платформа. Тут зібрана сила силенна цікавих завдань з математики, логіки, вправ на увагу і концентрацію. І всі вправи подані інтерактивними іграми.

Завдання на платформі призначені для дітей різного віку, починаючи від дошкільнят і закінчуючи 6 класом.



Photo: Freepik


Logiclike


Logiclike – ще одна класна інтерактивна платформа. Тут діти розвивають інтелект, увагу, пам’ять та креативність в ігровій формі.

На платформі зібрані завдання з логіки та математики, навколишнього світу, географії, світу фентезі, головоломки та багато іншого.


Вам може знадобитися наша стаття: Як підготувати дитину до школи за літо: лайфхаки для батьків






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук