Комп'ютер для успішної дитини: яким він має бути?


Опубліковано 01 Липень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Статті >  Комп'ютер для успішної дитини: яким він має бути?


Комп'ютер для успішної дитини: яким він має бути?

Photo: "Діти в місті"


Останнім часом все більшою популярністю користуються ноутбуки, які можна носити із собою, працювати та навчатися у будь-якому місці без прив'язки до будинку.


Втім, ноутбуки далеко не завжди можуть похвалитися потужністю та продуктивністю, яка потрібна для роботи у складних програмах. Для тих, хто шукає справжнього помічника для навчання та роботи, пропонуємо звернути увагу на аймак.


Потужний та надійний



Photo: з відкритих джерел


Комп'ютери Apple iMac – мрія кожного просунутого користувача. Вони виграють у питанні якості зображення та розмірів монітора. На них набагато зручніше працювати з графікою чи відеомонтажем. Це незамінна річ для справжніх професіоналів, які вже освоїли або збираються освоїти професію, пов'язану з використанням складних великих програм.


Переваги iMac:

  • висока продуктивність,
  • великий монітор з якісним зображенням, який знижує навантаження на зір,
  • тонкий та компактний моноблок,
  • вбудована операційна система,
  • надійний захист від вірусів.


Великим плюсом стаціонарного комп'ютера є його довговічність. Він менше ніж ноутбук схильний до механічних пошкоджень і забруднення. Через це термін його служби значно зростає.

Крім цього, при покупці комп'ютера вам не потрібно витрачати час та зусилля на його збирання з окремих компонентів. Apple подбали про те, щоб усі елементи були підігнані для ефективної роботи у єдиний моноблок.


Характеристики моноблока iMac


У 2022 році компанія Apple представила оновлений та покращений iMac. Однак попередні моделі, як і раніше, користуються попитом і не втрачають актуальності.


  • Моноблок iMac з діагоналлю 21,5 дюймів:

оснащений екраном Retina 4K, 4-ядерним процесором Core i5 та Core i7, 8 Гб оперативної пам'яті, до 1 Тб накопичувальної пам'яті та якісною IPS-матрицею з відмінною передачею кольору.

Модель 2017 року виробництва.


  • Моноблок iMac з діагоналлю 24 дюйми:

це універсальна модель у плані розмірів та продуктивності. Моноблок оснащений чіпом Apple M1 з 8-ядерним процесором, вбудованою оперативною пам'яттю до 16 Гб, 8-ядерним графічним та нейропроцесором, камерою FaceTime HD 1080p та до 2 Тб пам'яті накопичувача.

На даний момент це найпотужніша модель. iMac майже не гріється, зокрема завдяки грамотній інтеграції компонентів.


  • Моноблок iMac з діагоналлю 27 дюймів:

це гігантський монітор із продуктивними потужностями. Вперше він з'явився у 2012 році та швидко завоював серця шанувальників яблучної техніки. Пізніше виходили його оновлення та покращені модифікації. Сучасний дисплей IPS Retina з технологією True Tone оцінять ті, хто працює з графікою.

Представлені моделі з різними процесорами i5 (6-ядерний), i7 (8-ядерний) та i9 (10-ядерний). Оперативна пам'ять в останніх моделях – 8 Гб. Вартість такого високопродуктивного та потужного пристрою досить висока, але вона повністю виправдовує його можливості та якість.


Всі моноблоки iMac комплектуються клавіатурою Magic Keyboard, мишкою Magic Mouse та адаптером живлення.


Для роботи та навчання


Завдяки великому екрану аймак дарує своєму власнику величезне поле для діяльності. На ньому зручно працювати, створювати проекти та презентації. Великий екран дозволяє одночасно відкривати відразу кілька програм, що дуже незручно робити на маленькому ноутбуці. Для створення великих проектів цей комп'ютер є просто незамінним помічником.


Ідеальний гаджет для дому



Photo: з відкритих джерел


Перевага аймака в тому, що, крім робочих функцій, він чудово виконує й інші завдання. Комп'ютер ідеальний для відеоігор, тож стане чудовим подарунком для майбутнього кіберспортсмена. Також на ньому зручно дивитися фільми, і він цілком здатний замінити плазму. Прекрасні вбудовані колонки забезпечать якісне прослуховування музики.


Для кого підійде iMac:

  • школяру чи студенту,
  • IT-шнику, фотографу, відеомонтажеру,
  • геймеру,
  • офісному співробітнику,
  • будь-якому іншому користувачу, який потребує потужного комп'ютера.


Важливо пам'ятати, що при всій компактності та зручності ноутбуків, зі складними завданнями набагато краще справляються моноблочні ПК. Тому при покупці комп'ютера важливо зважити всі плюси та мінуси, щоб зробити правильний вибір.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук