Топ-5 творчих відео-ідей на літо


Опубліковано 02 Липень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Запоріжжя >  Топ-5 творчих відео-ідей на літо


Топ-5 творчих відео-ідей на літо

Photo: Freepik


Перший місяць літа пролетів дуже швидко, але це не привід засмучуватися, адже попереду ще як мінімум 60 днів безтурботних веселощів для школярів. Не втрачайте часу, а використовуйте це спекотне літо на всі 100%, фіксуючи в пам'яті як можна більше яскравих моментів. На допомогу прийде відеозйомка, яку так обожнюють сучасні діти, які просиджують годинами в соціальних мережах. «Діти в місті» поділяться декількома творчими відео-ідеями, які допоможуть зробити це літо ще яскравіше.


Зміни


Влітку діти дуже швидко ростуть і змінюються. На тілі проявляється загар, волосся відростає, а вираз обличчя стає більш щасливим і розслабленим. Чи не привід це записати відео, в якому будуть видні ці зміни. Для того, щоб створити таке відео, знадобиться щодня робити фото в одній і тій же позі. В кінці літа склейте всі фото в ролик, додайте веселу музику і літнє перевтілення вашої дитини готово! До речі, таке відео можна знімати і протягом декількох років.


Travel-відео



Photo: Freepik


Якщо ви ще не побували у відпустці, обов'язково зніміть влоги про свою подорож. Нехай діти відчують себе ведучими шоу «Орел і решка», розповідаючи про свої пригоди на морі, в горах або туристичних центрах. Перед поїздкою можна продумати з дітьми сюжет ролика. Обов'язково знімайте всю дорогу, включаючи кумедні моменти.


Читайте також: Літній чек-лист: 40 способів зайняти дитину на канікулах


Комікси


Якщо ви з дитиною багато часу приділяєте творчості (ліпите, малюєте і робите різноманітні вироби), ви можете створити комікс з готових виробів. Для початку потрібно придумати сценарій, за яким ви будете знімати комікс. Підготуйте гарний фон і викладіть на ньому фігурки. Потім повільно переміщайте їх, роблячи фотографії. Коли ви з'єднаєте фото в єдине відео, виникне ілюзія, що предмети рухаються.


Іграшка-мандрівниця



Photo: Freepik


Ще одна прекрасна ідея для зйомки під час відпустки. Використовуйте улюблену іграшку вашої дитини як головного персонажа подорожі. Влаштуйте їй фотосесію в різних місцях. Підключіть фантазію. Нехай іграшка збирає з вами малину, купається в річці і загоряє на морському узбережжі.


Танці


Щоб розфарбувати сірі будні, спробуйте разом з дітьми записати танці для TikTok. Навіть, якщо спочатку вам такий варіант не дуже подобається, в процесі танці обов'язково прийдуться вам до смаку. Не дарма ж в цій популярній мережі з'являється все більше дорослих і навіть зрілих користувачів. Оберіть який-небудь челлендж і спробуйте повторити його разом з дітьми.


Пам'ятайте, що фото і відео - це безцінний ресурс, який дозволяє відновлювати в пам'яті найяскравіші моменти з життя родини. Чим більше відео-ідей ви встигнете реалізувати цього літа, тим яскравіше будуть ваші спогади про цей період.


Вам може стати в нагоді наша стаття: Топ україномовних YouTube-каналів для дітей






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук